Skip to main content

Handelsmissie Dubai

28-31 Oktober 2024

Van 28-31 Oktober 2024 gaat ARESU International onder leiding van Miranda Aresu RA met een groep Nederlandse ondernemers naar Dubai voor een 4-daagse handelsmissie. Deze wordt georganiseerd in samenwerking met experts in Dubai en de NBC (Netherlands Business Council).

Nederlandse rechtspersonen (zoals B.V.’s) kunnen een aanvraag indienen bij het RVO om EUR 1.500 vergoed te krijgen voor deze handelsmissie, zie website RVO.


Waarom mee met deze Handelsmissie?

Denk jij erover om een bedrijf te starten in Dubai, zaken te doen met Dubai of misschien wel helemaal te vertrekken naar Dubai? Ga mee met deze handelsmissie en ontdek alles over deze stad en haar (fiscale) voordelen voor jou als Nederlandse ondernemer! 

Door je te laten voorlichten door experts in Dubai krijg je de kans om jouw zakelijke netwerk te verbreden. Leer waar je jouw klanten kunt vinden in en rond Dubai, hoe je ze benadert, de lokale gebruiken.

Ga mee op deze handelsmissie en ervaar de bruisende cultuur, fiscale voordelen en ongekende (zakelijke) mogelijkheden die deze stad te bieden heeft.

Organisator: Miranda Aresu RA

Ik ben Miranda, Registeraccountant en ondernemer met 15 jaar ervaring en heb de wereld over gereisd. Ik geloof sterk in de kansen die er voor Nederlandse ondernemers liggen buiten Nederland, vooral in Dubai, zowel op fiscaal als zakelijk gebied.

Mijn doel is om Nederlandse ondernemers mee te nemen op handelsmissies naar Dubai om ze te introduceren in mijn netwerk, de lokale mogelijkheden te verkennen, te adviseren over fiscale aspecten en visumzaken, en hun netwerk uit te breiden voor lange termijn voordelen.

Ik hou van dynamiek en originaliteit, dus mijn reizen zijn alles behalve saai. Als je openstaat voor avontuur, bereid je dan voor op 4 inspirerende dagen in Dubai die zowel zakelijk als persoonlijk een blijvende impact zullen hebben.

Programma 28 – 31 oktober 2024

Ondernemen in Dubai

 • Alle ins en outs om een bedrijf in Dubai op te zetten (3 verschillende manieren komen aan bod)
 • Bezoek Freezone waar je je bedrijf kunt vestigen
 • Alle ingredienten om te ondernemen in Dubai door 2 experts: o.a. fiscaliteiten, bedrijfslicenties, visum, banking
 • Investeren in Dubai (o.a. onroerend goed)

Netwerken in Dubai

 • Introductie in een Nederlandse Netwerk in Dubai NBC (Netherlands Business Council) 
 • Business Mixer: leer op een informele bijeenkomst van Nederlandse ondernemers in Dubai gevestigd en begin met het opbouwen van je netwerk
 • Bedrijfsbezoek (onder voorbehoud: van Oord, het Nederlandse bedrijf dat een groot deel van land heeft opgespoten in Dubai)
 • Elke avond met elkaar netwerken tijdens de diners 

Zakelijke cultuur

 • Authentieke Emirati  lunch waarin je van locals leert over de cultuur en eetgewoonten in de VAE
 • Culturele verschillen in zakendoen
 • Tour door oude deel van Dubai 

Dubai Highlights

 • Gezamenlijk hotspots bezoeken in Dubai
 • Elke avond een heerlijk diner op steeds een andere locatie. Je kunt netwerken met de mede ondernemers met een van de avonden uitzicht op Burj Khalifa (de overige locaties zijn een verrassing)
 • We gaan met z’n allen onder het genot van een hapje en drankje varen op een prachtig jacht langs mooie plekken van Dubai
Authentic Tradition

De kleine lettertjes:

Voor wie: Voor Nederlandse en Belgische ondernemers (geen specifieke sector) die hun zakelijke kansen in Dubai willen verkennen zoals een bedrijf willen opzetten in Dubai, internationaal willen ondernemen, hun netwerk willen vergroten en/of of meer willen weten over mogelijkheden die Dubai (o.a. fiscaal en zakelijk) te bieden heeft.
Groepsgrootte: Minimaal 5 en maximaal 25 ondernemers.
Taal: de sessies zijn voornamelijk in het Nederlands en op sommige plekken (bij lokale bezoeken) Engels

Optionele business afspraken maken in Dubai: Mocht je voor of na deze handelsmissie concrete zakelijke afspraken willen maken met bedrijven in Dubai, kan ik in samenwerking met een externe partij kijken of we dit voor je kunnen regelen, afhankelijk van je wensen. Dit is alleen voor deelnemers van de handelsmissie en valt buiten het bestaande programma. Hier zullen extra kosten aan verbonden zijn. Neem contact met mij op voor meer informatie.

Prijs en wat is inbegrepen:

 • EUR 3.750 ex BTW per persoon (early bird korting 10% vraag naar de voorwaarden: prijs is dan EUR 3.375).
  Wanneer je een BV hebt kun je SIB subsidie aanvragen van EUR 1.500. Bij toekenning is je netto prijs incl early bird korting dan EUR 1.875). We hebben een handleiding voor je gemaakt hoe je de subsidie kan aanvragen.
 • WEL inbegrepen: alle bovengenoemde activiteiten, lunches en (netwerk) diners (met uitzondering van alcoholische dranken)
 • NIET inbegrepen: je vlucht, je hotel en transfers van/naar je hotel
 • Alle kosten voor deze business trip zijn overigens zakelijk af te trekken zodat je netto investering een stuk lager uitvalt.

Wil je je aanmelden of heb je nog vragen?
Heb je interesse om mee te gaan, of heb je nog vragen, wacht dan niet en stuur me een email: miranda@aresuinternational.com. Je krijgt dan zsm een uitnodiging van me om een vrijblijvende call met me in te plannen. Aangezien er beperkt plek is wil ik er zorg voor dragen dat iedereen die meegaat de juiste verwachtingen heeft en dat al je vragen beantwoord worden.

Wacht dus niet met het sturen van een mail, er is beperkt plek.

je kunt je ook aanmelden op de email lijst hieronder, maar het sturen van een directe e-mail gaat sneller.

Wellicht tot snel voor een onvergetelijke ervaring in Dubai.
Miranda Aresu RA